WODNIACY Wrocław – opinie o firmie

Szkolenie motorowodne Wrocław - opinie

Ahoj Wodniaku! 

Szukasz najlepszego kursu na patent sternika motorowodnego we Wrocławiu? A może chciałbyś zorganizować wyjątkowy rejs motorówką po centrum miasta i chcesz wybrać opcję idealną? Nie kupuj kota w worku! Działaj tylko ze sprawdzonymi firmami, które jakość mają popartą realnymi opiniami, napisanymi przez prawdziwych Klientów.

WODNIACY to 100% gwarancji jakości.

ROBERT Tch
ROBERT Tch
2022-06-14
Zweryfikowana
Dziękuję za profesjonalne szkolenie i przygotowanie do egzaminu, który był już przyjemnością 🙂 Polecam !
Agata Kowalewska
Agata Kowalewska
2022-06-14
Zweryfikowana
Nic innego jak 5 ⭐️! Profesjonalizm i wiedza Karola nieocenione. Poza tym super atmosfera podczas kursu. Rzetelne podejście do kursanta - przygotowanie go od strony praktycznej jak i teoretycznej do egzaminu. Plus kilka ciekawostek poza egzaminacyjnych, które pewnie przydadzą się już na wodzie. Nawet niepewne osoby, jak ja, poradza sobie dzięki energii jaka przekazuje prowadzący kurs. Polecam z czystym serduszkiem 💫⚓️🤍
Sebastian Babicz
Sebastian Babicz
2022-06-14
Zweryfikowana
Rejs z Wodniakami to niezapomniana przygoda. Jeśli kiedykolwiek chciałeś/aś zwiedzić Wrocław z innej niż pieszej perspektywy, Wodniacy to najlepszy wybór. Świetny klimat, przemili ludzie i... naprawdę potężna łódź! 😀 Polecam każdemu!
Jan Z
Jan Z
2022-06-13
Zweryfikowana
Instruktor z pasja do tego co robi. Powaznie podchodzi do tematu. Bardzo mile spedzona Sobota.
Piotr Duczmal
Piotr Duczmal
2022-06-12
Zweryfikowana
Polecam kurs z Karolem! Wszystko dokładnie wyjaśnione i pokazane. Szkolenie teoretyczne i praktyczne na najwyższym poziomie! Pozdrawiam! 🙂 😀
Izabela Krys
Izabela Krys
2022-06-02
Zweryfikowana
Profesjonalne szkolenie , bardzo dużo wiedzy oraz praktyki:)Wodniacy najlepsi👍👍
Gracjan Pytko
Gracjan Pytko
2022-05-24
Zweryfikowana
Mega pozytywne wrażenia i zadowolenie ze szkolenia od naszej ekipy 10/5 gwiazdek 😉
Aleksandr Kukhtin
Aleksandr Kukhtin
2022-05-23
Zweryfikowana
Wszystko było SYPER !!!!!!! Bardzo POLECAM!!!!
Piotr Hobler
Piotr Hobler
2022-05-23
Zweryfikowana
Bardzo polecam kurs na sternika motorowodnego u Wodniaków! Świetna dawka wiedzy teoretycznej na platformie e-learning'owej, a kurs praktyczny po Odrze to była sama przyjemność. Jeśli ktoś chce zrobić patent na sternika to tylko u Wodniaków 🙂
Arkadiusz Donajski
Arkadiusz Donajski
2022-05-20
Zweryfikowana

Media o nas:

Zapraszamy na nasz autorski kurs motorowodny (pro) we Wrocławiu. Prowadzimy profesjonalne szkolenia, po których uzyskasz patent sternika motorowodnego. Teoria online oraz całodniowe zajęcia praktyczne na eleganckiej, 150KM łodzi motorowej z 2020 roku…

szkolenie motorowodne wrocław wroclaw wodniacy most grunwaldzki motorowka kierownica patent motorowodny statek odra rzeka
5/5 - (62 votes)